Retourneren

Ruilen mag zonder opgave van reden binnen een periode van 7 dagen na ontvangst van het product. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar: info@designxambacht.nl . De producten dienen compleet en ongebruikt te zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen, krijgt u zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Betalingen iDEAL

Als u bankiert via het internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier direct elektronisch de betaling van de bestelling regelen.  Er opent zich een pagina waarin u de bank selecteert. U volgt dan de procedure die u gewend bent bij het internetbankieren. De betaling wordt doorgaans dezelfde werkdag nog verwerkt, de bestelling nemen we dan direct in behandeling.

Hoe werkt onze garantieregeling m.b.t. meubilair?

De ingangsdatum van de garantieregeling is de datum van uw factuur. Wij komen voor meubels, die binnen één jaar na aankoop gebreken vertonen bij normaal geacht gebruik, met een oplossing. Bij toegekende service na dit jaar is onze garantie opgebouwd aan de hand van onderstaand principe:

1 tot 2 jaar oud: 1/3 van de herstelkosten wordt u in rekening gebracht.
2 tot 3 jaar oud: 2/3 van de herstelkosten wordt u in rekening gebracht.

Het is belangrijk dat u altijd uw factuur goed bewaard om aanspraak te maken op de garantieregeling.

Keurmerk

De stoelen van beukenhout zijn getest in Wageningen en hebben een SHRO-keurmerk. NEN-EN 1728:2012;6.12;6.16;16.17;6.18. Design X Ambacht streeft naar een uitstekende kwaliteit. Alleen daardoor kunnen wij u goede garantie bieden. U kunt bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over uw Design X Ambacht product. Dat geldt uiteraard ook als u de producten eenmaal in huis hebt. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

© 2013 - 2024 Design X Ambacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel