11 december

Nieuw product, een pittenzak. Voor ons nieuwe label Mooiwerk worden op diverse textiel locaties prachtige pittenzakken gemaakt. Fijne comfortabele stoffen, mooie prints en lekker zwaar. In samenwerking met modelabel Fraenck en stichting Da Capo hebben onze client medewerkers op de textiel ateliers hard gewerkt aan een grote opdracht van 3600 pittenzakken.

 

27 november

Producten van ons label Design X Ambacht en Mooiwerk komen van alle kanten binnen. Samen met food producten van onze bakkerij van Eigen Deeg en producten van WAAR maken we mooie pakketjes. Bij onze inpakafdeling Industrie en en bij Scalabor worden de producten verzameld en omgepakt.

  

5 november

Kijk Ineke eens stralen! Zij werkt op De Buitenplaats o.a. aan de zeepbootjes. Leuk he! Allemaal handwerk.

17 oktober

We zijn bezig met nieuwe producten te ontwikkelen binnen onze dagbestedingscentra. Deze zetten we in de markt onder de naam Mooiwerk. Het zijn goed gemaakte producten die bedacht en gemaakt worden door clientmedewerkers en begeleiders. Kaarsen, keramiek, papier pulp schalen en potten, houten kindermeubels, pittenzakken etcetc.

10 oktober

Voor een groep client medewerkers van Activiteitencentrum Zutphen van Siza hebben we een presentatie gegeven over ons label Design X Ambacht en het nieuwe label Mooiwerk. Sinds kort vervaardigen zij zeepbootjes van Floris Hovers.

1 oktober

Vandaag hebben we een opdracht uitgeleverd van miniatuur aardewerk huisjes in opdracht van Volkshuisvesting. Het zijn kleine replica's van historische en markante 'museumwoningen' in Arnhem. De huisjes zijn voorzien van een logo en tekstje.

26 september

Bezoek van het Nederlands Openlucht Museum op de Buitenplaats. Doel van het bezoek is om mogelijkheden te onderzoeken om nieuwe producten voor hun winkel te ontwikkelen.

3 september

O lekker, zo net na de vakantie een mooie en leuke opdracht! Een gerenomeerd bedrijf bestelt voor de kerstdagen een fietstas die we gaan vullen met allerlei lekkernijen. De fietstas maken we in samenwerking met Fraenck, een ontwerplabel uit Arnhem. Het materiaal bestaat uit gebruikt zeildoek. Hartstikke mooi! Straks is dit nieuwe ontwerp te verkrijgen in onze webshop.

 28 augustus

Het Nationale Park Hoge Veluwe heeft onlangs het Park Paviljoen geopend. Een prachtplek met een winkel en onze producten worden daar nu ook verkocht! Daar zijn we reuzetrots op. 

13 juli

Op onze locatie in Zutphen, ac Zutphen gevestigd in Sutfene, is men begonnen met het gieten van de zeepbootjes! Nu worden op twee locaties de bootjes vervaardigd.  En dat is mooi, want de bootjes worden volop afgenomen door leuke cadeauwinkels en musea shops zoals het Scheepvaartmuseum en The Frozen Fountain

 8 juli

In onze textiel locaties wordt met veel enthousiasme gewerkt aan een heel leuk product. Wat dat is houden we nog even geheim. In ieder geval hebben we 10 verschillende dessins gekozen en hebben we hulp ingeschakeld van Da Capo en Fraenck.

27-30 juni

Sander Luske staat op het evenement Arnhem Proeft met onze porselein producten. Pascal Mulder van Fraenck presenteert zijn collectie tassen. De fietsrugtassen ontbreken natuurlijk niet. Prachtige dagen in het vooruitzicht!

21 juni

Het nieuwe bezoekerscentrum op Nationale Park Het Hoge Veluwe heeft haar deuren officieel geopend. En wij zijn trots dat onze producten daar in de museumwinkel staan!

13 juni

Interessant en leuk bezoek van Neeltje Geurtsen, ontwerpster uit Arnhem. Zij heeft allerlei producten die wij mogelijk voor haar kunnen maken. Zij is een veelzijdig ontwerpster. Prachtige naturele producten. 

11 juni

Vandaag kwam Michael Barnaart op bezoek bij onze keramiekwerkplaats De Wissel. Zijn bekers worden verkocht in het Gemeentemuseum Den Haag. Mogelijk gaan wij zijn bekers maken.

11 juni

Voor een groot project met textiel zijn we een leuke samenwerking aangegaan met Da Capo, een atelier voor migrantenvrouwen ter bevordering sociale activering en talentontwikkeling. Op meerdere plekken binnen Siza, bij Fraenck en bij Da Capo werken we samen naar een mooi eindresultaat. 

6 juni

Conferentiehotel Kapellerput heeft een nieuwe serie bekers ontvangen. Voor hun nieuwe design hotelkamers hebben we prachtige nespresso achtige kopjes geleverd. 

1 juni

In De Kerk is nu Ontwerp Winkel Arnhem gevestigd, een pop-up winkel vanuit Museum Arnhem. Een prachtplek waar onze producten staan en worden verkocht 

13 mei

Op een prachtige locatie in het Nederlands Openlucht Museum hebben we ter gelegenheid van de feestelijkheden rondom bestuur Citymarketing Arnhem onze producten gepresenteerd en de insteek van Siza Design X Ambacht met betrekking tot dagbesteding aan geinteresseerden uitgelegd. We waren uitgenodigd samen met andere ontwerpers uit het Modekwartier. 

9 mei

Overleg met Provincie Gelderland over rol van onze zorgorganisatie Siza omtrent duurzaamheid, relatiegeschenken en design samen met ontwerpers Heleen van der Meer en Pascal Mulder. Work in progress.

-7/8 mei-

Interessante gesprekken met bedrijven en organisaties die zich aan het orienteren zijn op premiums en relatie- en kerstgeschenken. Samen met Rescued hadden we een presentatie die veel belangstelling trok. Een belangrijk thema kwam steeds terug: Duurzaamheid. Meer en meer bedrijven  houiden zich daarmee bezig ook op het gebied van gifts. Voor de ene een marketing tool voor de ander al diepgeworteld in het bedrijf. Allemaal prima, ontwikkeling is gaande!

- 25 april-

Deze week waren we in gesprek met Floris Hovers en Sander Luske over nieuwe ontwerpen voor keramiek en uitbreiding op het zeepbootje. Sander komt met aardewerk producten waaraan  nog meer mensen een bijdrage kunnen leveren. Floris Hovers ontwerpt een nieuw model bootje. Wordt vervolgd! 

- 15 april-

Op dinsdag 7 en woensdag 8 mei staan we op de vakbeurs relatiegeschenken PromZ in Amsterdam. Samen met Rescued presenteren wij duurzame cadeau concepten. Gewoon eerlijke en mooie producten, handgemaakt binnen onze dagbestedingscentra van Siza. Op stand 686 in de Kromhouthal in A'dam.

-25 maart-

Tis lente! En we hebben weer Slow Printing vazen. Bolletje voor bolletje opgebouwd in een tweedelige mal. In wit en donkerbruin verkrijgbaar. De vaas is handgemaakt van aardewerk en de binnenkant is geglazuurd.

-15 maart-

Kijk eens wat een kleurrijke prints! Meerdere kleuren, mono, teksten, knallende ontwerpen. Prachtige serie fietsrugtassen op voorraad en direct leverbaar. Waterdicht natuurlijk en heel handig in het gebruik. Misscien herken je wel een print op de tas want alles komt van gebruikt promotie zeildoek materiaal wat in het straatbeeld zichtbaar was. Festivals, Open dagen, Bouwdoeken noem maar op. Zo krijgen deze materialen een tweede leven, On the road again!

-6 maart-

Hoera, ons vierde Rijksmuseum product is gepresenteerd! Een gebaksbordje, om het leven van Rembrandt van Rijn te vieren. De kanten kragen in de portretten Marten en Oopjen komen ook op het bordje terug. Bij onze keramiekafdeling AC Rheden en De Wissel op het Dorp in Arnhem is men druk in de weer met het gietwerk van de bordjes. Ontwerper Sander Luske heeft in zijn ontwerp het kant prominent aan de rand van het bordje geplaatst. Deze wordt vervolgens met een transparante glazuur bedekt.

     

-19 februari-

Leuk stukje met ons porselein in de special van Het Parool gisteren, Rembrandt van Rijn 350 jaar. 

-4 februari-

Nieuwe kommetjes in ons assortiment. Model eerder gemaakt voor CITO en De kempenaer Advocaten als een speciale opdracht en vanaf heden in onze collectie te verkrijgen!

-15 januari-

Workshop inspiratie bijeenkomst van onze locaties van regio Noord Oost bij Fraenck in Arnhem! Pascal en Ratna gaven een leuke presentatie van hun bedrijf en hadden een opdracht voor ons in petto. Een geslaagde avond met lekkere pizza's en ideeen!

-13 januari-

De fietsrugtassen zijn nu te verkrijgen in onze webshop!

- 4 januari-

Geweldig! De eerste serie nieuwe schaaltjes staan nu in het Rijksmuseum en zijn in onze webshop verkrijgbaar. Naast de espresso en de beker maken we bijpassende schaaltjes met Kant geinspireerd op de portretten van Marten en Oopjen van Rembrandt van Rijn.

- 2 januari- 

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Vol gezondheid, geluk en inspiratie! 

-13 december-

Yeahhh! Wat een succes zeg met onze fietsrugtassen. Ze zijn uitgedeeld en de reacties zijn echt vet! Er is ook een levendige ruilhandel ontstaan. Prachtig!

-29 november-

In gesprek met Fraenck over uitbreiding assortiment tassen & accessoires van zeildoek! Er zijn allerlei leuke ideeen en die we gaan we komende tijd eens rustig bespreken. Erg leuk om in 2019 met een nieuw item te komen. 

-21 november-

De hele grote opdracht voor 3000 fietsrugtassen is afgerond! Een prachtige serie met allerlei verschillende soorten gebruikt zeildoek. Heel veel locaties binnen onze zorgorganisatie hebben een bijdrage kunnen leveren, echt geweldig!! Zeildoek inzamelen, fietsbanden inzamelen, wassen, knippen, zeildoek snijden, logo, rivet en musketonhaak bevestigen, gaten ponsen en ringen slaan, stikwerk, biesband snijden, elastiek knippen, omzomen, banden knopen. Uhm, zijn  we er? O ja, kaart bevestigen, tellen, in dozen ompakken, pakbonnen op de doos. En binnenkort verzenden! 

-12 november-

Hoe toepasselijk, de zeepbootjes worden straks ook verkocht in het Scheepvaartmuseum Amsterdam! Mooie plek.

-6 november-

Het team Dagbesteding Regio Noord Oost kon afgelopen dinsdag een kijkje in de keuken nemen bij ontwerper Sander Luske. Begeleiders van 5 locaties maakten kennis met het prachtige ambacht keramiek, een grote activiteit binnen onze zorgorganisatie Siza. Men kon ook aan het werk; ingieten, glazuren en afwerken. De avond werd afgesloten met pizza's en drankjes! 

-22 oktober-

Mooie publicatie van onze zeepbootjes in de Happi Health, een special van Happinez. Goed verhaal en prachtplek in het blad.

-17 oktober -

Upcyclen van oude vlaggen en bannermateriaal KNVB, prachtig! Deze zomer werd het EK voetbal CP gespeeld, door de KNVB in Nederland georganiseerd. De vlaggen en banners die hiervoor ingezet werden mogen we gebruiken voor onze projecten binnen de textielateliers. Voetbal CP wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. Het Nederlands team is vierde geworden op het EK.

-11 oktober-

Voor Volkshuisvesting Arnhem maken we miniatuurhuisjes in keramiek. Het zijn museumwoningen aan de Zilverschoonstraat 30, Vijverlaan 73 en Bogardijnstraat 3 in Arnhem. Leuk he!

-2 oktober-

Allerlei fietsenwinkels in de omgeving Arnhem helpen met de inzameling van fietsbanden. Zelfs NS Fiets & Service Deventer en Zutphen bewaren de gebruikte binnenbanden voor ons fietrugtassenproject. Top!

 -17 sep-

Grote opdracht CITO uitgeleverd! CITO bestaat 50 jaar en wij mochten het personeels- jubileumgeschenk maken. Het cadeau bestaat uit twee kommetjes verpakt in een geschenkdoosje en voorzien van een handgeschreven tekst op de onderzijde. In een oplage van 750 setjes van 2 kommetjes zijn ze vervaardigd in onze keramiekwerkplaatsen De Wissel en AC Rheden. Geheel handgemaakt porselein. We kregen direct na uitgifte prachtige reacties van CITO. Hartstikke leuk!

-3 sep-

De zeepbootjes komen in steeds meer winkels te liggen. Nu ook Kunsthal Rotterdam en Kunsten centrum Haarlem! Geweldig, op De Buitenplaats is men volop aan het gieten van de 6 kleuren bootjes. Zeepblokken snijden, afwegen, vloeibaar maken, kleurstoffen en parfum toevoegen, ingieten in mallen, drogen, afwerken, verpakken in vloeipapier, doosjes vouwen, stempelen, kleurcode schilderen, inpakken, certificaat toevoegen, doosje dicht, sticker erop en klaar! Zo, dat in een notedop het proces. Prachtig he!

- 27 aug -

Na een fijne vakantie weer volop bezig met keramiek opdrachten! Op de rol Delphy, Rijksmuseum, Collectie en CITO.


-30 juli-

Mooi prints op gebruikt bannermateriaal op mogen halen bij ArteZ, Gemeente Arnhem, Bergslot Print etc etc. Deze gebruikte zeildoeken zijn voorzien van prachtige prints en uitermate geschikt voor hergebruik. Kleuurijke bedrukking, waterdicht en beresterk!

-20 juli-

Super zeildoek van Papendal Sportcentrum Arnhem! Enorme zeildoeken van Outdoor Gelderland en sportevents van Papendal.

-15 juli-

Nieuwe opdrachtgever: CRV Holding Arnhem. Een mooie serie Rijksmuseum geleverd voor een internationaal event.

-2 juli-

Yes! Rijksmuseum breidt Marten & Oopjen serie uit. Naast de beker en espresso gaan we schaaltjes maken.

-12 juni-

Nieuwste kleuren zeepbootjes van de ontwerper Floris Hovers verkrijgbaar! Het Coda museum Apeldoorn heeft ze nu in de museumwinkel.

-8 juni-

Na een succevolle deelname in Den Haag hadden we gisteren de eerste editie van het SizaFestival in Arnhem. Diverse ambachten vanuit dagbesteding- en leerwerk locaties werden getoond. Doel: laten zien welke prachtige mogelijkheden Siza te bieden heeft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  De bezoekers konden aanschuiven bij tal van activiteiten. Burgemeester Marcouch sprak uit dat hij ieder jaar dit evenement in zijn stad wil!   

- 1 juni -

Van start op Festival Designkwartier Den Haag. van 1 tot en met 3 juni.

- 1 juni -

Gemeentemuseum Den Haag nieuwe klant! wat leuk!

-22 mei-

Design X Ambacht neemt deel aan Festival Designkwartier in Den Haag, 1/2/3 juni. Wij presenteren ons bij het bedrijf Matcht. Samen met Sander Luske vertellen we graag over onze bijzondere samenwerking en tonen de nieuwste producten 

-17 mei-

​Prachtig, een nieuwe klant erbij! Baker & McKenzie kozen voor hun event voor de Rijksmuseum espressokopjes.

- 6 april -

Eerste levering serie fietsrugtassen voor KB Online, Klein Beernink BV uit Deventer. Eigen gebruikte banners nu hun relatiegeschenk! Een tas wordt op meerdere locaties binnen Siza gemaakt. 

-26 maart-

Via onder andere Linkedin hebben we oproep gedaan om gebruikte banners in te zamelen. veel contact met drukkerijen, reclamebureaus, bedrijven en festivals. De eerste partijen worden achtergehouden en kunnen we tzt ophalen.

-13 maart-

Vervaardiging fietsrugtassen van start. Straks nieuw in het assortiment!

-6 maart-

In gesprek met Rijkmuseum over uitbreiding assortiment Marten & Oopjen. Echt in de spotlights, de portretten van Marten en Oopjen. En onze porselein serie die hierop geinspireerd is loopt goed. Zo goed dat het Rijksmuseum graag deze collectie wil uitbreiden. Ontwerper Sander Luske en ik zijn daarom in gesprek om een vervolg te realiseren.

-20 februari-

Presentatie Design X Ambacht over dagbestedingsactiviteiten en visie samen met Jack de Boef op Het Dorp. Informatieve ochtend over zienswijze dagbesteding in algemene zin. Wellicht dat bewoners op Het Dorp willen aanhaken bij deze activiteiten.

-16 februari-

De rugtassen van gebruikt bannerdoek komen in onze collectie! Ontwerpers HoMulder en Siza -Design X Ambacht slaan de handen ineen en gaan binnenkort een kleine productielijn met de textielafdeling AC Wambeek in Velp en Industrie in Arnhem starten. Yeah.

-februari-

Collega's van team Keramiekcentrum De Wissel in Arnhem krijgen een workshop van Sander Luske.

-1 februari-

Tamara gaat wat anders doen binnen Siza en neemt afscheid van de keramiekwerkplaats Rheden en wat vinden wij dat jammer zeg! Altijd opgewekt, enthousiast en veel verstand van keramiek. Gewoon en heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt voor alles en we houden contact, succes Tamara!

-15 januari-

Egon, werkzaam aan de porselein lijn op Keramiekwerkplaats AC Rheden, is geportretteerd door Siza. Een mooi interview over zijn leven

16

 

De kerstdrukte achter de rug. Mooie opdrachten deze maand uitgeleverd waaronder Wijkteams Arnhem

 

- 7 december -

Donderdag 15 december en maandag 18 december staan we op de Siza kerstmarkt, op De Buitenplaats en op Het Dorp.

- 6 december -

Prachtige serie design kerstattenties uit onze keramiekwerkplaatsen naar Wijkteams Arnhem. Het inpakwerk is in rap tempo verricht door de client medewerkers van Siza De Buitenplaats. De wikkels om de doosjes komen hier ook vandaan. Mooi he!

- 22 november -

De serviceclub, Soroptimisten Arnhem ondersteunt goede doelen. Onder andere door verkoop van onze bekers en espressokopjes. Ook voor volgend jaar hebben zij zich aan een thema verbonden.

- 20  november-

Fotoshoot Daan op de Buitenplaats. Daan is geinterviewd en komt in een portrettenreeks van Siza. Leuk!

- 17 november -

Onze zeepafdeling draait op volle toeren, nu de Sint in aantocht is.

- 13 november-

Mooie bartafels geleverd aan Academy Het Dorp/ Siza Arnhem. Deze tafels zijn beschilderd door Marinus van der Werf werkzaam bij Atelier 23 Arnhem

# 30 oktober #

Paar leuke opdrachten deze maand aan bedrijven en organisatie uitgeleverd; Soroptimisten uit Arhem, Delphy Wageningen en Power of 4 uit Ijsselstein

.

# 11 oktober #

We gaan Belgie in! Onze bootjes bij Rewind Design Antwerpen

# 8 oktober #

Alweer in de Volkskrant mbt de Dutch Design Week. Maar dit jaar doen we niet mee ivm andere keuzes.

# 25 sep #

Rijksmuseum bekers en espresso gaan in rap tempo. Alweer een nabestelling. Leuk!

# 4 sep #

Design X Ambacht nu ook vertegenwoordigd in Leeuwarden bij Binnenwerk, Unobvious in Amsterdam en Deja Vu Nijmegen.

# 3 sep #

Volle pagina in Volkskrant Magazine over de zeepbotjes. Wow!!!

# 24 juli #

Nieuwe klanten:  &Klevering en The Frozen Fountain A'dam en Rumours Concepts Rotterdam. Leuk!!

# 1 juli #

Triodos Bank geeft onze espressokopjes cadeau bij afsluiten hypotheek.

# 16 juni #

Fietsrugtas voor Velocity project afgerond. Ruim 2100 tassen hebben we binnen Siza samen met de ontwerper Pascal Mulder (Ho&Mulder), Studio Rijn vervaardigd. Deze tassen zijn aan de internationale congresgangers uitgedeeld. De tas is gemaakt van gebruikt bannermateriaal.

# 13 juni #

Op bezoek bij Rijksmuseum Amsterdam. Een prachtig bezoek met onze keramiekafdeling op uitnodiging van het Rijks. En uiteraard onze eigen exclusieve opdracht van Rijksmuseum in de shop bewonderd. De bekers en espressokopjes staan daar mooi uitgestald.

 

 

# 12 juni #

Conference bag fietsrugtassen. In opdracht van gemeente Arnhem hebben we in samenwerking met Studio Rijn en ontwerpers Ho&Mulder 2150 tassen gemaakt. De betrokken locaties binnen zijn Siza Industrie, AC Knooppunt, AC Elden, AC Baldershoef en Camping Koonings Veld. Deze tas wordt aan de congresbezoeker van VeloCity 2017 overhandigd.

 

# 6 juni #

Nu verkrijgbaar: Exclusief gemaakt voor Rijksmuseum, een beker en espresso geinspireerd op Marten en Oopjen van Rembrandt van Rijn.

​# 24 mei #

We zijn genomineerd voor Creative Heroes 2017 categorie Product - Beste organisatie! Donderdag 29 juni vindt de prijsuitreiking in A'dam plaats, spannend!

# 1 mei #

10 en 11 mei neemt Design X Ambacht deel aan een event op het gebied van relatiegeschenken, PromZ.live in Ahoy Rotterdam.

 

# 12 april #

Op bezoek bij Rescued! over papier pulp producten vervaardigd door onze clientmedewerkers AC Bennekom. De collectie breidt zich uit en we gaan ook nieuwe producten ontwikkelen.

# 6 april #

Overleg samenwerking van onze keramiekateliers met het Nederlands Openlucht Museum. Vanaf deze zomer is het plan om workshops keramiek vanuit Siza te verzorgen bij het NOM Arnhem.

 

# 29 maart #

De zeepbootjes kiezen het ruime sop. De eerste serie ligt nu in de design cadeauwinkel De HipShop in Deventer.

# 26 maart #

Mooie relatiegeschenken geleverd aan de gemeente Arnhem. Set van 4 bekers met hun logo aan de binnenzijde ingebrand.

# 16 maart #

Tweede levering horecaservies voor Conferentiehotel Kapellerput in Heeze.

# 6 maart #

In de picture bij Knijter, een leuke blog van de online shop waar we nu bij aangesloten zijn

# 20 februari #

Museum More! We want more! Need i say MORE. Prachtig museum in het Gelderse dorp Gorssel. In het museum hangen beroemde werken van magisch realisten. Toorop, van Hell, Willink, Koch etc. Onze producten worden in de museumshop verkocht. Kaarsen van Giet en Dompel van de Buitenplaats en keramiek van AC Rheden en Keramiekcentrum De Wissel in Arnhem. Alles handgemaakt door onze client medewerkers!

 

# 1 februari #

Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes. Op onze locatie De Buitenplaats worden kaarsen en zeep op ambachtelijke wijze geproduceerd. De ontwikkeling van de zeepbootjes nadert zijn ontknoping. Over een aantal maanden kunnen we de winkels en bedrijven uitleveren. Het ontwerp is van Floris Hovers.

 

 

# 23 januari #

Brainstormsessie met Ruud Jan Kokke en Sander Luske voor een product voor Kroller Muller Museum. Deze ochtend zijn tal van ideeen de revue gepasseerd. Na deze eerste bijeenkomst staat een tweede meeting gepland om de inspiratie verder gestalte te geven.

 

# 11 januari 2017 #

Een mooie frisse start met de exclusieve opdracht van het Rijksmuseum Amsterdam! Een espresso en een beker met een kantmotief in het porselein. Geinspireerd op de schilderijen Marten en Oopjen van Rembrandt van Rijn. Op keramiekwerkplaats De Wissel en ac Rheden wordt het gemaakt. Sander Luske geeft een workshop

# 23 december #

Laatste kerstgeschenken uitgeleverd. Onder andere een leuk pakketje voor Vrendle van onze beker met roomboter kerstkransjes van Bakkerij Van eigen Deeg. Of bekersets voor SAB. En de sets van twee jubileumbekers voor Kapellerput 60 jaar. En cadeautjes voor AC Teuge. Afijn voor dit jaar zit het erop. Iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!

# 15 december #

Kerstgeschenkenmarkt op de Buitenplaats Siza een gezellige aangelegenheid

# 13 december #

Eerste levering speciale bekersets Conferentiehotel Kapellerput 60 jaar.

# 2 december #

Productie design tassen van start bij Siza Industrie! Mooie samenwerking tussen Arnhemse partijen.

# 23 november #

Opdracht porselein jubileumgeschenk De kempenaer Advocaten uitgeleverd

# 4 november #

Preview  zeepbootjes  Floris Hovers goed ontvangen op de DDW en vervolg!

# 2 november #

Bezoek opdrachtgever Kapellerput aan ac De Wissel

# 18 november #

Samenwerking met ontwerpers Pascal Mulder en Ratna, de opleidingRijn Ijssel en Modelab en gebruikt zeildoek. Coming up!

# 4 november #

Preview  zeepbootjes  Floris Hovers goed ontvangen op de DDW en vervolg!

# 20 oktober 2016 #

Kom je onze expo bezoeken op de Dutch Design Week? Vanaf a.s. zaterdag!!

 

# 13 oktober 2016 #

In opdracht van In Between Gifts een directiegeschenk voor Universitair Medisch Centrum geleverd

# 3 oktober 2016

Voorbereidingen deelname aan Dutch Design Week in Yksi Winkel in volle gang.

# 29 september #

Leuke publicteit in magazine Buitenleven over Vogelhuisje, 'Look at the bird'.

# 13 september 2016 #

Filmploeg Rock&Roll Producties heeft produtieproces keramiek prachtig in beeld gebracht! Coming Soon.

# 6 september 2016 #

Slacouverts te koop in de shop van Kroller Muller Museum!

# 25 augustus 2016 #

Docenten van Don Bosco College in Volendam drinken hun koffie in de personeelskamer aan onze T huis tafeltjes van de onwerper Ruud Jan Kokke

# 26 juli 2016 #

Tafels geleverd voor docentenkamer Schoolgebouw Twickel van Carmel College in Borne

# 4 juli 2016 #

Vogelhuisjes 'Look at the bird' van Floris Hovers vanaf september verkrijgbaar. Deze huisjes worden vervaardigd in de houtwerkplaatsen van Siza, o.a. AC Teuge, AC Karmijnstraat Tilburg en bij Workmate Company.

# 13 juni 2016 #

Prachtige fotoserie van onze producten door Arnhemse fotografe Louise te Poele.

 

# 19 mei 2016 #

Goedkeuring monsterserie servies Conferentiehotel Kapellerput Heeze!

# 3  mei 2016 #

In het gerenoveerde pand van Avila Scholengemeenschap Hengelo staan onze statafels en tafels. Avila maakt onderdeel uit van Stichting Carmel College.

# 15 april 2016 #

Onze producten zijn nu verkrijgnbaar bij Nijhof Baarn. Een mooie woon- en bouwwinkel van allure! Design X Ambacht heeft een mooie plek in de pop up design store.

 

# 1 maart 2016 #

Over een poosje drinken gasten van het conferentiehotel Kapellerput in Heeze hun kopje koffie uit ons servies! Een hele bijzondere locatie!! Voor dagelijks gebruik zullen onze bekers en espressokopjes ingezet worden. Het handgemaakte servies wordt nu in hun huisstijl ontwikkeld.

# 23 februari 2016 #

Woonwinkel Hoefsloot in Elst nieuw verkooppunt voor onze vazen en srvies. In de prachtige interieurwinkel vol met ideeen en een bron inspiratie staan onze producten op tafels en kasten gepresenteerd.

 

# 12 februari 2016 #

Onze porseleinen bekers nu in het assortiment van het mooie bedrijf In Between Gifts, leverancier van kwaliteits- en relatiegeschenken.

# 19 januari 2016 #

Nieuw verkooppunt: Deja Vu. Prachtige winkel in Nijmegen!

# 13 januari 2016 #

Yksi Ontwerp stelt tentoonstelling samen in Madrid. Ontwerpen voor en met mensen met een beperking. Design X Ambacht neemt deel! Van 14 januari tot en met 7 februari  . lees meer

# 4 januari 2016 #

Gelukkig nieuwjaar! we starten met een nieuw product in ons assortiment: een sushi set van de ontwerper Sander Luske.

# 9 december 2015 #

Mooie opdrachten afgerond waaronder van Witteveen + Bos, Siza en Gemeente Renkum. Nieuw product Design X Ambacht spoedig in de picture!

# 3 november 2015 #

Leuk artikel voor In voor Zorg. klik onderstaand.

http://www.invoorzorg.nl/ivz/interview-Design-X-Ambacht-gewoon-goede-producten-met-een-verhaal.html

# 1 november 2015 #

'Maker van de Week' bij Markita!

http://designxambacht.markita.nl/

# 6 oktober 2015 #

17 oktober tot en met 25 oktober Dutch Design Week Eindhoven. Design X Ambacht neemt deel en exposeert in Yksi Expo met nieuwe producten. lees meer.

# 14 september 2015 #

Presentatie Design X Ambacht over anders denken binnen dagbestedingscentra zorg van Siza op Atelierplein van de Art Brut Biennale 2015 in Hengelo. Toegang gratis. Te bezoeken tot en met 20 september.

#  1 september 2015 #

Mooie samenwerking op verschillende Siza locaties: De Wissel Arnhem, Maatwerk Rheden, Workmate Company Lichtenvoorde, Digidome Arnhem, AC Teuge. de Wambeek in Velp en Siza Industrie in Arnhem. lees meer

# 16 juni 2015 #

Expositie Design X Ambacht in Rozet ARNHEM  "In Arnhem gemaakt".

# 10 juni 2015 #

NIEUW in assortiment  - Espressokopjes, porselein in allerlei kleurtjes te verkrijgen

#  8 juni 2015 #

Volop belangstelling en leuke aanvragen gedurende onze presentatie op de Design District.

#  5 juni 2015 #

NRC Design Aanbieding bekersets 6 geweldig succes, geheel uitverkocht!

 

# 13 mei 2015 #

Urban Living Haarlem verkoopt onze stoelen T Huis en Outdoor

# 6 maart 2015 #

In de spotlights bij Polspotten in Amsterdam!!

Onze keramiekcollectie staat prominent opgesteld in de Flagshipstore van Polspotten.


# 2 maart 2015 #

Nominatie Sander Luske i.s.m. Design X Ambacht voor Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland!!

Stem op deze link, nr. 10

Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland

Nieuwe technieken of ander gebruik van materiaal kunnen leiden tot bijzondere en innovatieve producten. De Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland laat zien wat er op dat gebied gebeurt in de regio. Hier zijn ze dan. De twaalf genomineerden voor de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland. Dit is dé prijs voor ontwerpers die alleen of in samenwerking met bedrijven en kennisinstellingen tot bijzondere innovaties komen zoals nieuwe gebruiksfuncties, productietechnieken of materiaaltoepassingen. De prijs is in het leven geroepen door Ontwerp Platform Arnhem en IndustriePark Kleefse Waard om de ontwikkelingen op dit gebied te tonen, belonen en stimuleren.


# 16 februari 2015 #

Ook zin in de lente? Onze eikenhouten stoel mooi in de picture!

 


#  5 februari 2015 #

Kies jouw kleuren. Nu te koop in onze webshop de nieuwste serie porselein bekers.


 

#  22 januari 2015 #

Persbericht: Sander Luske ontwerpt nieuwe collectie keramiek

Posted by Edith on 22 januari 2015

Productdesigner Sander Luske ontwierp een nieuwe collectie kleurrijk keramiek. Hij creerde de nieuwe keramieklijn speciaal voor Design X Ambacht. Hierbij keek Luske naar de talenten en vaardigheden van de mensen met een beperking in de keramiekateliers van zorgorganisatie Siza.    lees meer...

 


 

#  8 januari 2015 #   WAAR Proeflokaal Arnhem richt ook 1e verdieping in met ons Design X Ambacht meubilair.

 


# 10 dec 2014 #       -  PREVIEW-  Nieuwe collectie bekers 2015

https://www.facebook.com/designxambacht?ref=hl

 


 

# 8 dec 2014 #  Mooi stukje free publicity in de Woninginrichter!

 

 


#   4 dec 2014 #  deze maand nog te vinden op http://utrechtdesignstore.poush.nl/product/vaas-slow-printing/


# 29 nov 2014 #  Leuk slacouvert setje geleverd voor deelnemers Clinic 2014!

Alle deelnemers van de Clinic 2014 van Ziekenhuis Gelderse Vallei, een bijscholingsmiddag/avond voor alle huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde in de regio, ontvingen een mooi geschenkje van Design X Ambacht.

 


# 26 nov #  volg ons op facebook. 

# nov 2014 # Publicatie Home & Living! paginagroot redactioneel stuk.

 


# nov 2014 # Pop-Up design store Hoog Catharijne in Utrecht, vazen Slow Printing

 

 


 

# okt 2014 # nieuw verkooppunt D X A bij Easy Get Design in Ootmarsum! http://www.easyget.nl/de-winkel


# okt 2014 # WAAR Arnhem verkoopt onze slacouverts, snijplanken, meubilair en bekers.


# sep 2014 # verkooppunt porselein bekers Coming Soon Arnhem http://www.arnhemcomingsoon.nl/


# aug/ sep # KEK Mama en Flair Shopping publicatie stoelen, tafels en keramiek!


# aug 2014 # verkooppunt HoMulder in Arnhem  http://homulder.com/


# aug 2014 # Inrichting horeca binnen en terras WAAR winkel in Arnhem


# juli 2014 # vermelding VT Wonen stoel Design x Ambacht 


# juni 2014 # Vermelding LINDA:  http://www.lindanieuws.nl/snacks/funfactory/in-iedereen-schuilt-een-ontwerper/


# juni 2014 # Verkooppunt de Hipshop in Deventer


# mei 2014 # succesvolle deelname aan Design District in Zaandam. Prachtige ambiance, leuke aanvragen!


# mei 2014 # Design X Ambacht heeft haar collectie accessoires uitgebreid met een stoere snijplank en een prachtig vormgegeven slacouvert, naar een ontwerp van Ruud Jan Kokke.


# april 2014 # Presentatie meubellijn Design X Ambacht in de toonzaal van Westra etc in Wilp, tussen de merken Artifort, Palau, Spectrum (www.westraetc.nl)


 


 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2019 Design X Ambacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel