Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en designers

Ambacht, talentontwikkeling, trots zijn op, kwaliteit, recht doen aan talenten, podium geven en meedoen! Toonaangevende designers ontwikkelen samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de werkplaatsen van Siza designproducten. De ontwerpers kijken op geheel eigen wijze naar de mogelijkheden en talenten van de client mederwerkers. Dat vormt de basis voor de ontwerpen. In een leerwerk omgeving ontwikkelt men vaardigheden en technieken. De ontwikkeling van een ieder staat centraal en zo ontstaat een nieuw perspectief voor onze cliënt medewerkers. Onbeperkt design!

Keramiekateliers AC Rheden en De Wissel. Houtwerkplaatsen AC Teuge en AC Karmijnstraat. Zeepgieterij Giet en Dompel De Buitenplaats en in samenwerking met  Atelier 23, AC Bennekom, AC Knooppunt,  Workmate Company, AC Baldershoef, Siza Industrie, Digidome en andere locaties.

Design X Ambacht is een initiatief van zorgorganisatie Siza. Waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt belemmeringen ondervinden, biedt Siza ondersteuning; met deskundigheid en ervaring. En als het gewone van alledag niet aan de orde kan zijn, zoekt Siza samen naar andere vormen van verbinding.

Bekijk hier een film over de productie van porselein op een van onze locaties

© 2013 - 2017 Design X Ambacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel