De tuin is voor de meeste mensen een belangrijke leefruimte. Het is een verlengstuk van je huis en interieur en verdient dan ook veel aandacht bij het stijlen en verrijken van je woonsituatie. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt of een dakterras, of een balkon, je kunt een fijne  plek creeren. Bijvoorbeeld met onze functionele designproducten in keramiek en hout.

Hier vind je een paar mooie en unieke producten die jouw tuin tot een fijne plek maken. Denk aan een vogelhuisje en eiken tuinstoelen.

De aangesloten designers Ruud Jan Kokke,  Sander Luske en Floris Hovers ontwikkelen met de ambachtmedewerkers met een beperking designproducten. Goede producten, kwaliteit, onderscheidend en heel functioneel. De talenten en vaardigheden van de ambachtsmedewerkers vormen de basis van alle ontwerpen.

 • Buitenmeubilair

  Stoel Outdoor
  Stoel Outdoor

  Bent u op zoek naar praktische en robuuste design terrasstoelen? Designstoelen die ook zeer goed als tuinstoelen gebruikt kunnen worden?

  De outdoor terrasstoel van Design X Ambacht is verrassend veelzijdig en bovendien geschikt…

  € 239,00
 • Vogelhuisje
  Vogelhuisje

  Look at the bird

  Het vogelhuisje is een ontwerp van Floris Hovers gebaseerd op de oude klassieke camera. Geschikt voor de meeste mezen, mussen en vliegenvangers.Vlieggat 32 mm. Gemaakt van watervaste multiplex. Zwart…

  € 135,00
© 2013 - 2018 Design X Ambacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel