Houten snijplank

Wie regelmatig kijkt naar kookprogramma's op TV kijkt kan het niet ontgaan: professionele koks gebruiken altijd een houten snijplank voor het snijden van zowel vlees, vis als groenten. En dat doen ze met een goede reden want hout is niet alleen het meest natuurlijke materiaal in de keuken, het is ook nog eens het beste materiaal voor uw messen.

Houten snijplank is hygiënisch

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een houten snijplank niet meer of minder hygiënisch dan plastic of andere materialen. Alleen glas of marmer zijn hygiënischer maar ook heel slecht voor uw messen want ze worden snel bot. Kies daarom voor een duurzame houten snijplank. U hoeft deze alleen schoon te houden met een warm water en zeep om te voorkomen dat bacteriën zoals salmonella een kans maken. Het grootste voordeel van een houten snijplank is dat het relatief zachte hout meeveert met de scherpe kant van uw messen. De messen worden dus veel minder snel bot. Bovendien oogt een houten snijplank gewoon veel mooier dan een alternatief van plastic of glas.

 Een houten snijplank gaat jarenlang mee

Bij goed gebruik gaat een houten snijplank jarenlang en soms wel tientallen jaren mee. Ook zijn ze verkrijgbaar is allerlei soorten en maten. Wie een bijzondere houten snijplank zoekt bestelt de snijplank van Design X Ambacht. Deze stoere en strakke snijplank heeft een uniek design van Ruud-Jan Kokke en is voorzien van een handige ruimte voor het snijafval en de plank is ook nog eens aan beide kanten te gebruiken. Onze houten snijplank is gemaakt van beukenhout en voorzien van een ingebrand logo. Net als alle andere producten van Design X Ambacht is ook elke houten snijplank gemaakt door de cliëntmedewerkers van zorgorganaisatie Siza zodat u met uw aanschaf bijdraagt aan hun deelname aan de maatschappij.   

 • Snijplank, 'Op niveau'
  Snijplank, 'Op niveau'

  Stoere strakke snijplank met een handige naastgelegen ruimte voor het snijafval.
  Gemaakt van beukenhout en voorzien van een ingebrand logo. Design: Ruud Jan KokkeBeide zijden zijn te gebruiken.

  Formaat: 46 cm x 23 cm x 4,5 cm

  € 36,50
© 2013 - 2018 Design X Ambacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel